Nyheder

21. april 2022, kl. 19.00 – Samtale med forfatteren og gæster om “Briste og bære”, en bog om Ivan og Nina Malinowski på forlaget Det poetiske bureau, Fælledvej 13 på Nørrebro i København

26. april 2022, kl. 19.30 – Oplæsning i Den Danske Kirke i Bruxelles, Belgien

9. juni 2022, kl. 19.00 – Oplæsning i Farum Kulturhus, Farum


Briste og bære, Det Poetiske Bureaus Forlag, 2021

Bogen er ikke en biografi og heller ikke en afsløring af en nu afdød kulturpersonlighed, forfatteren Ivan Malinowski, det er en kærlighedserklæring fra en datter til sin far, en personlig fortælling om deres liv og forhold til hinanden.

Anmeldelse i Information: https://www.information.dk/moti/anmeldelse/2021/07/nina-malinovskis-bog-far-holder-balancen-mellem-minderunehyldest-kritisk-eftertaenksomhed

Anmeldelse i Weekendavisen: https://www.weekendavisen.dk/2021-31/boeger/at-taelle-mursejlerne

Bogen kan bl.a. købes her: https://detpoetiskebureau.dk/vare/nina-malinovski-briste-og-baere/


Oversættelse: Pindsvinets længsel, Toon Tellegen, Forlaget Blå, 2021

Pindsvinets længsel er en filosofisk fortælling for voksne om alle de velkendte følelser: ensomhed, længsel, selvforagt, angst og glæde.

Historien er både sjov, grusom og rørende – og det er ikke spor svært at genkende sig selv i det lille pindsvin.

Pindsvinet får aldrig gæster og skriver derfor en invitation til de andre dyr. Men tænk hvis de nu alle sammen kommer på en gang? Eller hvis der slet ingen kommer? Tænk hvis der ikke er kage nok? Eller hvis gæsterne smadrer huset eller inventaret eller én selv? Tænk nu hvis man bliver endnu mere ensom af at få besøg? Eller hvis de andre tror, at det er det eneste, man ønsker. Når det nu i virkeligheden er det eneste, man helst er fri for?

Læs mere på hjemmesiden for Forlaget Blå: http://www.forlagetblå.dk